Thaimassage i Göteborg

Något som är populärt och avkopplande i Göteborg är thaimassage. Det finns ca 50 ställen med thaimassage i Göteborg och kommer man utifrån är det svårt att välja vilket thaimassage ställe man ska besöka. En fråga som man kan ställa sig är hur länge man vill ha sin thaimassage? De flesta salongerna i Göteborg brukar erbjuda thaimasssage i 30min, 60 min och i vissa fall även 90min. Detta är något som är väldigt individuellt och man måste nästan testa sig fram för att hitta vad som passar en bäst själv.

Priset är ju något som är viktigt för de flesta. Men man ska tänka på att thaimassage handlar om kvalité och man ska definitivt inte bara gå på priset. På Massagepriser.com kan du jämföra priser på thaimassager i hela landet, bland annat i Göteborg. Där kan du även läsa och skriva omdömen om thaimassageställen.

Tredje faktorn för att hitta en bra thaimassage i Göteborg är ju självklart var stället ligger. I centrala Göteborg tenderar priserna att vara lite högre även om kvalitén är samma ute i förorterna. Runt järntorget, linnégatan och majorna finns väldigt många thaimassageställen. Kvalitén är varierande och det gäller attt hitta sin personliga favorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *